Maatwerk reiniging door service en resultaatgerichte specialisten

Wij richten ons op:

N

Persoonlijke service en dienstgerichtheid

N

Verantwoord en duurzaam ondernemen

N

Veiligheid als centraal thema

}

Historie

Bemeij is sinds 2014 een apart onderdeel van Bemeij schoonmakbedrijf BV, een organisatie die al bijna veertig jaar bestaat. Wij zijn een middelgroot bedrijf met circa honderd fulltime-medewerkers, en trots op onze vele trouwe klanten die wij tot ons netwerk mogen rekenen. Met sommigen gaat de samenwerking al meer dan 30 jaar terug!.

Bemeij is een regionaal bedrijf en is actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Onze klantenkring in deze regio’s is dankzij onze specialistische vaardigheden heel divers: van onderwijs-, zorg- en overheidsinstellingen tot bedrijven en de industrie. Wij bedienen alle denkbare branches met onze diensten. Voor een overzicht van onze diensten klik hier

 

Wij richten ons op:

N

Persoonlijke service en dienstgerichtheid

N

Verantwoord en duurzaam ondernemen

N

Veiligheid als centraal thema

Onze diensten

Wij verzorgen allerlei soorten reguliere en specialistische reinigingswerkzaamheden. Dit doen wijk op een heldere, zorgzame en vakbekwame wijze. Onze expertise ligt hem in de onderstaande reinigingsvormen.

Z

Glasbewassing

Ons glasbewassings team is vakkundig opgeleid en heeft de ervaring om elke bewassing professioneel uit te voeren.  Afhankelijk van de situatie kunnen wij verschillende tools inzetten om tot die lastig te bereiken plekken te komen.

Z

Gevelreiniging

Het reinigen van een gevel is altijd anders. Daarom beheersen onze reinigers verschillende disciplines, waaronder grondig onderhoud van kozijnen, reiniging met hogedrukspuit of poetsmachine en het aanbrengen van coatings.

Z

Specialistisch reinigen

Wij reinigen waar een ander niet bij kan of wil komen. Denk aan kunstwerken, buizen en atriums. Wij gaan de uitdaging graag aan!

Z

Huismeesterdiensten

Onze huismeesters zijn er om u te ondersteunen in uw primaire bedrijfsprocessen. Hij of zij signaleert en repareert waar mogelijk verstoringen en defecten zodat alles naar behoren werkt.

Z

Fascillity Services

Met onze fascillity services ontzorgen wij uw collega’s tot zover als mogelijk. Het doel is dan ook dat zij zich kunnen richten op hun werk en niet op een onuitgepakte vaatwasser.

R

VCA en NEN-4400 gecertificeerd

Bemeij is NEN-4400 en VCA*-gecertificeerd. Tevens zijn wij aangesloten bij brancheverenigingen OSB en AWOG en dragen het keurmerk van OSB. AL onze mensen zijn VCA-gecertificeerd en hebben een SVS-diploma op zak.

Veilig en verantwoord

Veiligheid is binnen Bemeij een centraal thema. Wij gebruiken Gebouwgebonden risico Inventarisaties en Evaluaties om opdrachten vorm te geven volgens wetgeving en ARBO-richtlijnen.

 

Stel uw vraag hier

contact opnemen 

Heeft u een vraag over onze werkzaamheden, uw te reinigen pand of iets anders? Stelt u dan gerust uw vraag via het formulier of bel ons op: 020 5062050

Bemeij Schoonmaakbedrijf B.V.
Pleimuiden 16A
1046 AG Amsterdam