Specialistisch reinigen

  1. Home
  2. Diensten
  3. Specialistisch reinigen

Specialistisch reinigen

Onder specialistisch reinigen verstaan wij vrijwel alle werkzaamheden buiten het reguliere (vaste) schoonmaakonderhoud. Denk hierbij aan moeilijk bereikbare plekken, kunstwerken, buizen, atriums, het machinaal schrobben van trappen(-huizen) of gangen, graffitiverwijdering, tapijtreiniging, sprayen en strippen / conserveren van vloeren. Oftewel: klussen die om een professionelere (specialistische) aanpak vragen. Ons opgeleide specialistenteam heeft de juiste kennis en ervaring om elke specialistische opdracht op de juiste en veilige manier uit te voeren.

Respectvol en geruisloos

Bij Bemeij vinden we het belangrijk dat gebouwgebruikers, bewoners en bezoekers van het pand zich op hun gemak voelen. Tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden houden wij rekening met eventuele aanwezigheid van deze mensen door respectvol en geruisloos te werken. Dit geldt extra op locaties als ziekenhuizen en verzorgingstehuizen.

 

Stel uw vraag

Contact opnemen

Heeft u een vraag over onze diensten, uw te reinigen pand of heeft u een andere vraag, stel deze dan gerust via het formulier of bel ons op: 020 5062050.

Bemeij Schoonmaakbedrijf B.V.
Pleimuiden 16A
1046 AG Amsterdam