Zorginstellingen

Zorginstellingen

Werken binnen een ziekenhuis of zorginstelling vraagt om een andere aanpak dan op kantoor of in een wooncomplex. Je hebt nog meer met (kwetsbare) mensen te maken. Bij Bemeij begrijpen we dat het werken in deze omgeving gevoeliger ligt. We vinden het belangrijk dat uw bewoners, bezoekers, patiënten én zorgverleners zich op hun gemak voelen. Wij gaan geruisloos en respectvol te werk, met gepaste aandacht voor uw gebouwgebruikers.

 

Specialistische werkzaamheden

Binnen een zorginstelling is vaak behoefte aan een meer zorgvuldige reiniging en rustigere uitstraling van medewerkers. Onze ervaren specialisten zijn specifiek opgeleid om deze werkzaamheden uit te voeren. Deze getrainde medewerkers zijn specifiek gericht op zorginstellingen, waarbij ook ‘het oog voor de gebouwgebruikers’ een belangrijk onderdeel vormt.

 

Onze specialisten

Het reinigingsteam van Bemeij heeft ruime ervaring met reinigingswerkzaamheden in de medische sector. Onze specialisten zijn vakkundig opgeleid en hebben oog voor de bewoners in het pand. Het is dan ook niet voor niets dat Bemeij rechtstreeks door medische instellingen wordt ingeschakeld!

Stel uw vraag

Contact opnemen 

Heeft u een vraag over onze diensten, uw te reinigen pand of heeft u een andere vraag, stel deze dan gerust via het formulier of bel ons op: 020 5062050.

Bemeij Schoonmaakbedrijf B.V.
Pleimuiden 16A
1046 AG Amsterdam