Wooncomplexen

Een plek om thuis te komen

De gemeenschappelijke entree, het portiek en trappenhuis van uw wooncomplex is het eerste dat u ziet als u thuiskomt.  Het is úw ingang, maar ook die van uw gasten. Bovendien maakt u er een praatje met de buren. Dan is het prettig wanneer deze ruimten goed onderhouden worden en écht als visitekaartje dienen.

 

Onderhoud en schoonmaakwerk

Om het wooncomplex in goede staat te houden, is regelmatig (schoonmaak)onderhoud nodig. Dit kunt u met een gerust hart aan onze specialisten overlaten. Zij zorgen voor het schoonmaakonderhoud, glasbewassing en/of klein (technisch) onderhoud aan de binnen- en buitenkant van uw complex. Zelfs op moeilijk bereikbare plekken.

 

 

Ontzorgen en faciliteren

Wij ontzorgen en faciliteren beheerders én bewoners van wooncomplexen. Wij begrijpen als geen ander dat storingen, reparaties of verontreiniging snel en adequaat opgelost moeten worden. Wij houden hierbij rekening met de bewoners, zodat zij zich ook op hun gemak voelen in hun eigen huis als wij aan het werk zijn.

Stel uw vraag

Contact opnemen 

Heeft u een vraag over onze diensten, uw te reinigen pand of heeft u een andere vraag, stel deze dan gerust via het formulier of bel ons op: 020 5062050.

Bemeij Schoonmaakbedrijf B.V.
Pleimuiden 16A
1046 AG Amsterdam