ONDERWIJS

Een frisse en veilige schoolomgeving

Een school is een omgeving waar uw leerlingen en leraren/medewerkers zich iedere dag welkom en veilig moeten voelen en (het liefst) met plezier naartoe gaan. Wij zorgen dagelijks voor schone, frisse en representatieve scholen. Dat werkt en leert een stuk productiever!

 

Schoonmaak en klusjes

Bij Bemeij nemen wij u het onderhoud van uw school/scholen aan binnen- én buitenkant graag uit handen. Of het nu gaat om het schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, klein technisch onderhoud, reparaties of andere diensten: u kunt dit met een gerust hart aan onze vakkundige medewerkers overlaten. Zij werken vlot, nauwkeurig en servicegericht. Persoonlijk contact en een heldere communicatie staan hierbij centraal.

 

Flexibiliteit en maatwerk

Wij houden in ons werk rekening met de diversiteit, uniekheid en specifieke wensen van iedere opdrachtgever. Binnen een schoolomgeving wisselt de gebruikersintensiteit en de daarbij behorende vervuiling per dag. Van dagen waarop de vervuiling hoger is door activiteiten tot rustige dagen tijdens studieverlof of werkweken. Wij passen onze inzet hier dagelijks flexibel op aan. Maatwerk noemen wij dat. 

 

 

 

Persoonlijk advies

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem een kijkje op de pagina diensten of bel ons gerust. We denken graag met u mee!

Stel uw vraag

Contact opnemen 

Heeft u een vraag over onze diensten, uw te reinigen pand of heeft u een andere vraag, stel deze dan gerust via het formulier of bel ons op: 020 5062050.

Bemeij Schoonmaakbedrijf B.V.
Pleimuiden 16A
1046 AG Amsterdam