Glas en gevelreiniging

  1. Home
  2. Diensten
  3. Glas en Gevelreiniging

Een schoon bedrijfspand

De buitenkant van het bedrijfspand is het visitekaartje van uw organisatie. Het is het eerste dat gebouwgebruikers (ook bezoekers!) zien. Vieze ramen vallen bovendien direct op wanneer gebouwgebruikers naar buiten kijken. Zeker als de zon er op staat. Goed onderhoud zorgt niet alleen voor een representatieve uitstraling, het voorkomt ook slijtage.

 

Bereikbaarheid

Ramen en geveldelen zijn in veel bedrijfspanden lastig bereikbaar. Om ook die delen op een veilige en vakkundige wijze te reinigen, gebruikt Bemeij de juiste materialen en hulp-/bereikbaarheidsmiddelen.

Expert in het vak

Bij Bemeij zijn we specialist op het gebied van glas en gevelreiniging. Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we te werk moeten gaan. Of het nu gaat om reguliere glasbewassing, gevelreiniging of een andere specialistische behandeling, bij Bemeij bent u aan het juiste adres. Gaat het om een speciaal pand zoals een zorginstelling of een ziekenhuis? Ook daar weten we raad mee!

 

Stel uw vraag

Contact opnemen

Heeft u een vraag over onze diensten, uw te reinigen pand of heeft u een andere vraag, stel deze dan gerust via het formulier of bel ons op: 020 5062050.

Bemeij Bedrijfsdiensten B.V.
Pleimuiden 16A
1046 AG Amsterdam