Over Bemeij

Over Bemeij

Korte lijnen, persoonlijk contact en service op maat: dat is waar wij voor staan! Bemeij is een professioneel en servicegericht schoonmaakbedrijf uit Amsterdam. Ons doel is om u te ontzorgen, zodat u zich kunt focussen op de zaken die belangrijk voor u zijn. Hierbij bieden we service om maat. Elke klant en elk bedrijfspand is immers anders. Heeft u specifieke wensen? Bij Bemeij houden we altijd rekening met uw persoonlijke wensen. Elke dag weer.

 

Waar het allemaal begon

De historie van ons schoonmaakbedrijf gaat al jaren terug. Al meer dan veertig jaar helpen we anderen met onze schoonmaakdiensten. Het begon allemaal met de broers Van Bemmel en hun zwager Van der Meij. In 1976 begonnen zij een glazenwassersfirma, dat al snel uitgroeide tot een groter familiebedrijf. Door de jaren heen is er het een en ander veranderd. Tegenwoordig bestaat Bemeij uit een team van 170 enthousiaste en betrokken medewerkers.

 

Ruime keuze in diensten

Niet alleen de omvang van Bemeij groeide, ook onze diensten zijn de afgelopen decennia flink uitgebreid. Naast glas- en gevelreiniging bieden wij onder andere schoonmaakwerkzaamheden, specialistische reiniging, huismeesterdiensten en overige facilitaire ondersteuning.

 

Ons werkgebied

Bemeij is gevestigd in Amsterdam en voornamelijk regionaal actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Een van de leuke dingen aan ons werk is de diverse klantenkring. Dankzij onze specialistische en veelzijdige vaardigheden werken we binnen diverse sectoren.

 

Wat Bemeij bijzonder maakt

Wij zijn klein genoeg voor een persoonlijke touch en groot genoeg om onze zaken professioneel aan te pakken. Wij zijn blij met iedere klant en zetten graag dat stapje extra voor u. Als klant van Bemeij mag u dus nét dat beetje extra verwachten. Naast het leveren van uitstekend werk, hebben we altijd aandacht voor u, uw specifieke wensen en uw gebouwgebruikers. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat uw collega’s, de bewoners of bezoekers zich op hun gemak voelen. Zijn uw collega’s druk aan het werk, of een arts bezig met een patiënt? Wij voelen deze situaties haarfijn aan, passen ons flexibel aan de situatie aan en voorkomen overlast als gevolg van onze werkzaamheden.

R

NEN en ISO gecertificeerd

Bemeij is NEN-4400 en de schoonmaakdiensten van Bemeij Schoonmaakbedrijf zijn ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (Milieu) gecertificeerd. Tevens zijn wij aangesloten bij branchevereniging Schoonmakend Nederland en dragen wij het Keurmerk Schoon. Van ons personeel is 85 procent SVS gediplomeerd!

VEILIG EN VERANTWOORD

Veiligheid is binnen Bemeij een centraal thema. Bemeij Bedrijfsdiensten is VCA*-gecertificeerd en al onze glazenwassers zijn VCA-gecertificeerd. Wij gebruiken Gebouwgebonden Risico Inventarisaties en Evaluaties om opdrachten vorm te geven volgens wetgeving en ARBO-richtlijnen.