Duurzaam

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een breed begrip. Binnen Bemeij besteden wij op verschillende aspecten al jaren veel aandacht. Met onze dienstverlening licht de focus vooral op duurzaamheid van milieu én mens.

 

Veiligheid en duurzame inzetbaarheid

Onze medewerkers zijn ontzettend belangrijk voor ons. Wij voeren daarom een duurzaam personeelsbeleid, om onze mensen zo gezond mogelijk aan het werk te houden. Onderdeel daarvan is opleiding, waar ze op de juiste wijze (arbo-verantwoord) leren werken. Maar liefst 90% van onze medewerkers is in het bezit van een vakdiploma Basisopleiding Schoonmaken!

Daarnaast is de veiligheid van onze én uw mensen ontzettend belangrijk. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de veiligheidsregels. Bovendien zijn 100% van onze glazenwassers VCA gecertificeerd (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist voor Aannemers).

 

Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Voordat wij met onze (glas)werkzaamheden starten, voeren wij conform de geldende wetgeving en ARBO-richtlijnen een RI&E uit. Hiermee brengen wij eventuele risico’s in kaart

Schoonmakend Nederland / NEN -4400

Bemeij is aangesloten bij de branchevereniging Schoonmakend Nederland. Hiervan dragen wij het gelijknamige keurmerk, waarmee wij voldoen aan de landelijke NEN-4400 norm en kwaliteits- specifieke eisen binnen de schoonmaakbranche.
Bemeij Schoonmaakbedrijf is ook ISO 9001 (Kwaliteit) gecertificeerd.

Digitalisering

Bemeij werkt volledig digitaal. Dit doen we met het oog op het milieu én efficiëntie. Naast onze persoonlijke benadering, bedienen wij onze opdrachtgevers beter en sneller via digitale kanalen. Door onze korte lijntjes geven wij u snel een reactie of antwoord op een vraag. Zo weet u altijd snel waar u aan toe bent. Wel zo prettig!


Millieubewust

Binnen onze dienstverlening is het ontlasten van de milieu ons uitgangspunt, door hier rekening met te houden bij ons inkoopproces en werkmethodieken. We maken gebruik van systemen waarbij middelen niet nodig zijn of van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen (in navulbare en recyclebare flacons, om afval te voorkomen). Bovendien is afvalscheiding en waar mogelijk circulariteit voor ons een vanzelfsprekendheid.
Bemeij Schoonmaakbedrijf is ISO 14001 (Millieu) gecertificeerd.

Stel uw vraag

Contact opnemen 

Heeft u een vraag over onze werkzaamheden, uw te reinigen pand of iets ander, stelt u dan gerust uw vraag via dit formulier of bel ons op: 020 5062050

Bemeij B.V.
Pleimuiden 16A
1046 AG Amsterdam