Kantoren

Een schone werkplek

Niets is zo fijn als de dag starten op een schone werkplek. Het is de perfecte start van een nieuwe dag! In een frisse omgeving werkt u niet alleen productiever, maar ook een stuk efficiënter. U heeft veel minder last van afleiding, waardoor u veel meer gedaan krijgt. Daarnaast is een schoon en opgeruimd kantoor ook nog eens representatief. Het wordt een plek waar medewerkers en klanten graag komen. Zo is uw kantoor hét visitekaartje van uw bedrijf.

 

Schoonmaak en onderhoud

Bij Bemeij nemen wij u het onderhouden van uw kantoor aan binnen- én buitenkant graag uit handen. Of het nu gaat om het schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, klein technisch onderhoud, reparaties of andere diensten: u kunt dit met een gerust hart aan onze vakkundige medewerkers overlaten. Zij werken vlot, nauwkeurig en servicegericht. Persoonlijk contact en een heldere communicatie staan hierbij centraal.

 

Een plan op maat

Wij houden in ons werk rekening met de diversiteit, uniekheid en specifieke wensen van iedere opdrachtgever. Alles is bespreekbaar en wij stemmen wij onze dienstverlening daar volledig op af. Maatwerk noemen wij dat.

 

 

 

Persoonlijk advies

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem een kijkje op de pagina diensten of bel ons gerust. We denken graag met u mee!

Stel uw vraag

Contact opnemen 

Heeft u een vraag over onze diensten, uw te reinigen pand of heeft u een andere vraag, stel deze dan gerust via het formulier of bel ons op: 020 5062050.

Bemeij Schoonmaakbedrijf B.V.
Pleimuiden 16A
1046 AG Amsterdam