Werken bij Bemeij

  1. Home
  2. Over ons
  3. Werken bij Bemeij

Werken bij Bemeij

Werken bij Bemeij is veel meer dan alleen schoonmaken. Natuurlijk verzorgen we het beste schoonmaakwerk, maar het gaat om zoveel meer dan dat. Je bent er om anderen te ontzorgen. Je neemt een onmisbare taak voor onze klanten uit handen. Persoonlijk contact en aandacht voor de mens zijn hierbij onmisbaar. Die combinatie maakt ons werk écht de moeite waard.

 

Wat kun je verwachten

Ben jij degene die ons team komt versterken? Dan kom je terecht in een dynamische en afwisselende werkomgeving. Onze werkwijze is persoonlijk. Naar klanten toe, maar ook zeker naar jou als medewerker. Met zijn allen doen we er alles aan om onze klanten te ontzorgen. Elke dag weer. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Bij Bemeij krijg je hiervoor alle kansen. Een opleiding of training volgen behoort tot de mogelijkheden. We zien je graag met ons mee groeien.

 

Kom jij ons versterken?

Woon jij in de buurt van Amsterdam, en ben je op zoek naar een baan in de schoonmaakbranche? Dan zijn we benieuwd naar jou! Bekijk onze vacatures of vul het onderstaande sollicitatieformulier in. 

 

Sollicitatieformulier

In het bezit van een geldig rijbewijs?