Werkwijze

  1. Home
  2. Over ons
  3. Werkwijze

Hoe gaan we te werk

Elke bedrijfssituatie is anders en iedere opdrachtgever, gebouwgebruiker, bewoner of bezoeker heeft specifieke wensen. Dat realiseren wij ons absoluut bij Bemeij. Wij zien het als een uitdaging om maatwerk te leveren. Samen met u bekijken wij wat nodig is. Geen vraag is te gek of te veel: wij denken met u mee en nemen u het werk uit handen. Ontzorgen is onze specialiteit.

 

Een offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u een offerte aanvragen? Dit kan telefonisch of online via onze contactpagina. In het digitale formulier stellen wij u een aantal vragen, om een goede inschatting van uw situaties te maken. Vervolgens nemen wij contact met u op voor een persoonlijke afspraak op locatie.

Persoonlijke afspraak

Tijdens onze persoonlijke afspraak op uw locatie bekijken wij samen met u de ruimten/omgeving waarin onze dienstverlening gewenst is. Met aanvullende vragen inventariseren wij eventuele aanvullende wensen en zaken waarmee wij rekening mee moeten houden. Vervolgens werken wij de offerte gedetailleerd uit, gebaseerd op uw specifieke situatie, eisen en wensen. Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel, bereiden wij ons voor op een zo geruisloos mogelijke implementatie.

R

NEN en ISO gecertificeerd

Bemeij is NEN-4400 en de schoonmaakdiensten van Bemeij Schoonmaakbedrijf zijn ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (Milieu) gecertificeerd. Tevens zijn wij aangesloten bij branchevereniging Schoonmakend Nederland en dragen wij het Keurmerk Schoon. Van ons personeel is 85 procent SVS gediplomeerd!

VEILIG EN VERANTWOORD

Veiligheid is binnen Bemeij een centraal thema. Bemeij Bedrijfsdiensten is VCA*-gecertificeerd en al onze glazenwassers zijn VCA-gecertificeerd. Wij gebruiken Gebouwgebonden Risico Inventarisaties en Evaluaties om opdrachten vorm te geven volgens wetgeving en ARBO-richtlijnen.