Onze Diensten

  1. Home
  2. Diensten

Wij verzorgen schoonmaak in diverse sectoren zoals kantooromgeving, detailhandel, horeca, zorginstellingen en wooncomplexen.

Reguliere schoonmaak

Heeft u een kantoor of een wooncomplex dat schoongemaakt moet worden? Dan bent u bij Bemeij aan het juiste adres. Wij verzorgen de schoonmaak, op het moment dat voor u uitkomt. Of dat nu ’s ochtends vroeg is of ’s avonds laat. We zijn er om u te ontzorgen.

Glas en gevelreiniging

Bemeij heeft de juiste materialen en (bereikbaarheids)middelen om de buitenkant van uw gebouw schoon te maken. Ook voor de moeilijk bereikbare delen.

Specialistische reiniging

Bijzondere objecten zoals kunstwerken, schrobben van trappen of gangen, dieptereiniging van sanitair of keuken, periodiek vloeronderhoud, lastig bereikbare delen zoals hoge buizen/leidingen of OK-reiniging: onze vak-opgeleide medewerkers hebben de juiste kennis en ervaring om de verschillende soorten specialistische reiniging op de juiste manier uit te voeren.

Facility services

Met onze facility services ontzorgen wij u en uw collega’s. Wij nemen alle randzaken uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw werk. Of het nu gaat om het gebruiksklaar maken van een overlegruimte, het bijvullen van het koffieautomaat of het uitvoeren van onderhouds- of reparatiewerkzaamheden. We doen het met een glimlach!

Huismeesterdiensten

Onze huismeester ontzorgen onze opdrachtgevers, bijvoorbeeld in wooncomplexen. Hij/zij zorgt dat alles naar behoren werkt door het verhelpen van kleine technische storingen en gebreken. Deze functie is zeker in combinatie met onze reguliere schoonmaakdiensten zeer efficiënt.