Eduard Zwart

Operationeel manager schoonmaakbedrijf

Eduard Zwart versterkt sinds januari 2023 het team van Bemeij. Hij woont met zijn vrouw en dochter in Assendelft, hun oudste zoon is het huis al uit. Eduard is operationeel manager, verantwoordelijk voor de takken schoonmaak en facility services binnen Bemeij.

“Bemeij is een teamprestatie. Dat doen we met het kantoorpersoneel en onze medewerkers op de werkvloer, die doen tenslotte het werk.  Wat ik het leukste vind is de veelzijdigheid, in alles. Ik bent echt op alle niveaus bezig en iedereen is ook een erg toegankelijk. Het contact met mensen geeft mij energie. Ik probeer de juiste vragen te stellen, zodat bij iedereen het beste naar boven komt en ze zich prettig voelen in hun werk.”

Het kantoor staat in dienst van de operatie, zodat zij hun werk goed kunnen doen. Dat ben ik me bewust in alles wat ik doe.

Eduard heeft veel ervaring opgedaan in vergelijkbare functies bij schoonmaakbedrijven. Daarvoor heeft hij 23 jaar bij McDonalds gewerkt, waar hij zich ontwikkelde van crewlid tot supervisor. In zijn vrije tijd gaat hij er graag op uit, te paard of met zijn 4 honden.

R

NEN en ISO gecertificeerd

Bemeij is NEN-4400 en de schoonmaakdiensten van Bemeij Schoonmaakbedrijf zijn ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (Milieu) gecertificeerd. Tevens zijn wij aangesloten bij branchevereniging Schoonmakend Nederland en dragen wij het Keurmerk Schoon. Van ons personeel is 85 procent SVS gediplomeerd!

VEILIG EN VERANTWOORD

Veiligheid is binnen Bemeij een centraal thema. Bemeij Bedrijfsdiensten is VCA*-gecertificeerd en al onze glazenwassers zijn VCA-gecertificeerd. Wij gebruiken Gebouwgebonden Risico Inventarisaties en Evaluaties om opdrachten vorm te geven volgens wetgeving en ARBO-richtlijnen.