Willem van der Meij

Manager bedrijfsbureau & Calculator

Willem van der Meij is sinds zijn 15e werkzaam bij Bemeij. Hij is begonnen met het schoonmaken van telefooncellen en later is hij ook de glasbewassing gaan doen. Inmiddels is hij manager Bedrijfsbureau en Calculator. Hij woont met zijn vrouw en hun 4 kinderen in Stompetoren en in zijn vrije tijd speelt hij al 25 jaar basgitaar in een band.

“Het is in de tussentijd wel met de tijd mee veranderd, en dat is ook goed. Ik krijg er energie van om te zien dat Bemeij doorgroeit en doorontwikkeld.

Mijn werk bij Bemeij is heel veelzijdig. Dat vind ik fijn en dat geeft vrijheid. Wij werken met fijne mensen en hebben veel verschillende klanten. Geen dag is hetzelfde.”

Bemeij is een familiebedrijf, het is in 1976 opgericht door mijn vader en twee ooms. Nu werken mijn broer, neefje en ik er dagelijks samen. 

R

NEN en ISO gecertificeerd

Bemeij is NEN-4400 en de schoonmaakdiensten van Bemeij Schoonmaakbedrijf zijn ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (Milieu) gecertificeerd. Tevens zijn wij aangesloten bij branchevereniging Schoonmakend Nederland en dragen wij het Keurmerk Schoon. Van ons personeel is 85 procent SVS gediplomeerd!

VEILIG EN VERANTWOORD

Veiligheid is binnen Bemeij een centraal thema. Bemeij Bedrijfsdiensten is VCA*-gecertificeerd en al onze glazenwassers zijn VCA-gecertificeerd. Wij gebruiken Gebouwgebonden Risico Inventarisaties en Evaluaties om opdrachten vorm te geven volgens wetgeving en ARBO-richtlijnen.