Sander Hagemeijer

Boekhouding

Sander Hagemeijer is sinds 2018 de boekhouder bij Bemeij. Hij studeerde accountancy aan de HES in Amsterdam, waarna hij ervaring opdeed in vergelijkbare functies bij andere schoonmaakbedrijven.

“Het leuke aan mijn werk vind ik dat ik bij allerlei verschillende zaken wordt betrokken. Ik heb met alle processen binnen Bemeij te maken en vertegenwoordig dan de financiële kant. Ik werk dan ook met alle collega’s op kantoor samen. Het is een mooi samenspel.”

Steeds betere stuurinformatie leveren voor mijn collega’s, dat is waar ik energie van krijg: ik maak het inzichtelijk zodat zij de beste keuzes kunnen maken.

Sander woont met zijn vrouw en twee zoons in Assendelft. In het weekend maakt hij graag tochten op zijn racefiets of brengt hij een bezoekje aan het theater.

R

NEN en ISO gecertificeerd

Bemeij is NEN-4400 en de schoonmaakdiensten van Bemeij Schoonmaakbedrijf zijn ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (Milieu) gecertificeerd. Tevens zijn wij aangesloten bij branchevereniging Schoonmakend Nederland en dragen wij het Keurmerk Schoon. Van ons personeel is 85 procent SVS gediplomeerd!

VEILIG EN VERANTWOORD

Veiligheid is binnen Bemeij een centraal thema. Bemeij Bedrijfsdiensten is VCA*-gecertificeerd en al onze glazenwassers zijn VCA-gecertificeerd. Wij gebruiken Gebouwgebonden Risico Inventarisaties en Evaluaties om opdrachten vorm te geven volgens wetgeving en ARBO-richtlijnen.