Gertjan Schonewille

Operationeel manager bedrijfsdiensten

Gertjan Schonewille werkt al 30 jaar bij Bemeij, als Operationeel Manager voor de tak Bedrijfsdiensten (Glas en Gevelreiniging). Hij woont met zijn vriendin en zoon in Amsterdam en is graag vroeg op kantoor om een kop koffie te kunnen drinken met het personeel die al vroeg hun materiaal komen ophalen. Persoonlijk contact, korte lijnen, no nonsens en transparantie, daar houdt Gertjan van.

“De functie is heel breed, dat vind ik fijn. Ik heb directe controle op alles wat er gebeurt en ik krijg er energie van als het hele proces goed is afgerond. Het contact met mensen vind ik leuk en ik bouw graag eerlijke relaties op met zowel collega’s, zzp’ers als met klanten.”

Ik sta naast mijn collega’s, omdat ik zelf als glazenwasser bij Bemeij heb gewerkt, dat helpt.

Hij volgde verschillende opleidingen van kok en voedingscoach tot personal trainer en facilitair manager, maar volgde eerst zijn muzikale passie en ging aan de slag als producer en DJ. Daarnaast werkte hij al die tijd als parttime glazenwasser bij Bemeij, wat een goede klik bleek. Toen hij in 2005 werd gevraagd voor een functie Coördinator glas en gevel, kwam zijn vooropleiding weer van pas en inmiddels is hij eindverantwoordelijke voor de tak Bedrijfsdiensten. Sinds januari 2023 is hij ook lid van het MT, een natuurlijke stap die goed bij deze alleskunner past.

R

NEN en ISO gecertificeerd

Bemeij is NEN-4400 en de schoonmaakdiensten van Bemeij Schoonmaakbedrijf zijn ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (Milieu) gecertificeerd. Tevens zijn wij aangesloten bij branchevereniging Schoonmakend Nederland en dragen wij het Keurmerk Schoon. Van ons personeel is 85 procent SVS gediplomeerd!

VEILIG EN VERANTWOORD

Veiligheid is binnen Bemeij een centraal thema. Bemeij Bedrijfsdiensten is VCA*-gecertificeerd en al onze glazenwassers zijn VCA-gecertificeerd. Wij gebruiken Gebouwgebonden Risico Inventarisaties en Evaluaties om opdrachten vorm te geven volgens wetgeving en ARBO-richtlijnen.