Calvin van der Meij

Assistent van de directeur

Calvin van der Meij is sinds augustus 2022 werkzaam bij Bemeij als assistent van de directeur. Hij ondersteunt, neemt waar en vult aan waar nodig. Voordat hij bij Bemeij begon, werkte hij in een interieurwinkel. Hij had een allround functie; van inkoop en verkoop tot leveren in het buitenland tot sales. Daarvoor deed hij ervaring op bij een makelaarskantoor in Woerden. Als zoon van de directeur en kleinzoon van een van de medeoprichters, is hij met Bemeij opgegroeid.

“Het leukste vind ik dat er nog zoveel groeimogelijkheden zijn voor het bedrijf. Daar krijg ik energie van. De toekomst, meegaan met of zelfs de tijd voor zijn. Daarbij hoort natuurlijk ook de waan van de dag, van projecten oppakken tot een luisterend oor zijn voor collega’s. Bemeij is voor mij zowel het verleden als de toekomst. Ik voel me verbonden met de visie en zet mij graag in voor de missie van het bedrijf.”

“Ik weet nog dat opa altijd achter zijn bureau zat, dan deed hij de administratie, en dat ik altijd met mijn vader en Wim – een van de oprichters – op pad ging om klanten en collega’s te bezoeken. Met veel van deze collega’s werk ik nu samen, dat is bijzonder.”

R

NEN en ISO gecertificeerd

Bemeij is NEN-4400 en de schoonmaakdiensten van Bemeij Schoonmaakbedrijf zijn ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (Milieu) gecertificeerd. Tevens zijn wij aangesloten bij branchevereniging Schoonmakend Nederland en dragen wij het Keurmerk Schoon. Van ons personeel is 85 procent SVS gediplomeerd!

VEILIG EN VERANTWOORD

Veiligheid is binnen Bemeij een centraal thema. Bemeij Bedrijfsdiensten is VCA*-gecertificeerd en al onze glazenwassers zijn VCA-gecertificeerd. Wij gebruiken Gebouwgebonden Risico Inventarisaties en Evaluaties om opdrachten vorm te geven volgens wetgeving en ARBO-richtlijnen.