Ivanka Bushnell

Office management & HR

Ivanka is sinds maart 2015 actief bij Bemeij. Zij woont met haar man, twee zoons, dochter en hond in Amsterdam. Voor Bemeij was Ivanka werkzaam bij een uitgeverij als managementassistent. Toen zij in dienst kwam lag de focus op het boeken van uren en facturen, inmiddels is deze duizendpoot verantwoordelijk voor alles wat betreft personeelszaken.

Alles wat ik doe in mijn werk draait om 1 ding: het helpen van collega’s. Al ontkom je soms niet aan moeilijke gesprekken of situaties, als het allemaal klopt en iedereen is blij, dan ben ik dat ook. Ik ken alle medewerkers bij naam, en dat zijn er nogal wat! Die persoonlijke benadering vind ik heel belangrijk en dat is ook wat Bemeij uniek maakt.

Buiten haar werk bij Bemeij om, zet Ivanka zich ook graag voor anderen in. Zo helpt ze, samen met haar man, mee bij Rugbyclub AAC waar haar jongste en middelste spelen. Als het even lukt kijkt ze ook graag naar een voetbalwedstrijd van haar oudste zoon.

R

NEN en ISO gecertificeerd

Bemeij is NEN-4400 en de schoonmaakdiensten van Bemeij Schoonmaakbedrijf zijn ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (Milieu) gecertificeerd. Tevens zijn wij aangesloten bij branchevereniging Schoonmakend Nederland en dragen wij het Keurmerk Schoon. Van ons personeel is 85 procent SVS gediplomeerd!

VEILIG EN VERANTWOORD

Veiligheid is binnen Bemeij een centraal thema. Bemeij Bedrijfsdiensten is VCA*-gecertificeerd en al onze glazenwassers zijn VCA-gecertificeerd. Wij gebruiken Gebouwgebonden Risico Inventarisaties en Evaluaties om opdrachten vorm te geven volgens wetgeving en ARBO-richtlijnen.